ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β' ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2018

2018-05-08 01:46

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΑΠΡΙΛΙΟΥ- ΜΑΪΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

 

 

Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο Σ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στις 7.30μ.μ. στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11), ο ομότιμος Καθηγητής Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης κύριος ΝΙΚΟΣ ΑΥΓΕΛΗΣ,  θα μας μιλήσει με θέμα:

«Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

Μ Α Ϊ Ο Σ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ 26-28 ΜΑΪΟΥ (Αγ. Πνεύματος)

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Περιληπτικά το  πρόγραμμα έχει ως εξής: Αναχώρηση νωρίς το πρωί του Σαββάτου και άφιξη στην Πάτρα, απ’ όπου θα αποπλεύσουμε το μεσημεράκι για Ιθάκη. Άφιξη στην Ιθάκη (Βαθύ) γύρω στις 3.30 μετά το μεσημέρι και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος. Την Κυριακή το πρωί θα γίνει ο γύρος του νησιού και θα επιστρέψουμε το βράδυ στο Βαθύ. Την Δευτέρα το πρωί, χρόνος ελεύθερος. Αναχώρηση με το πλοίο αργά το μεσημέρι. Άφιξη στην Κυλλήνη το απόγευμα. Επιστροφή στην Λαμία το βράδυ γύρω στις 11. Δεδομένου ότι το νησί δεν έχει μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, αναγκαστικά έχουμε κλείσει και έχουμε ήδη στείλει προκαταβολές, σε τρία διαφορετικά καταλύματα, με διαφορετικές παροχές και ανέσεις, οπότε τα έξοδα συμμετοχής (μεταφορές, ακτοπλοϊκά, ξενοδοχείο για δύο βράδια), συνολικά  διαμορφώνονται ως εξής:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ALICELIA Όμορφη πανσιόν  τριών αστέρων, σε κεντρική θέση στο Βαθύ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΙΝΟ, με καφετιέρα και ψυγειάκι, κατ’ άτομο σε δίκλινο 145,00€ (Δωμάτια 8)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΝΤΩΡ Συμβατικό ξενοδοχείο τριών   αστέρων, επί της παραλιακής οδού, σχετικά κοντά στο προηγούμενο,  ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ,  κατ’ άτομο σε δίκλινο 155,00€ (δωμάτια 10)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ FAMILIA  Όμορφη πανσιόν  τεσσάρων  αστέρων, σχετικά κοντά στα προηγούμενα,  ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΥΦΕ,  κατ’ άτομο σε δίκλινο 170,00€ (Δωμάτια 6)

Επειδή έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εκδρομή πάνω από 60 άτομα, η επιλογή ξενοδοχείου, θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας, ανάλογη με την διαθεσιμότητα  και ΜΟΝΟ με την κατάθεση προκαταβολής 50€ το άτομο, η οποία θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (Σοφία Κατσούδα τηλ. 6973038627 Κολοκοτρώνη 13, τρίτος όροφος). 

 

Ι Ο Υ Ν Ι Ο Σ

 

1) ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΩΙ 11.00-13.00,  ΠΛ.  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Για μια ακόμα φορά περιμένουμε τους μικρούς μας φίλος στο Κιόσκι της Πλατείας Ελευθερίας, να παίξουμε, να δούμε κουκλοθέατρο με την κυρία Ξηρομερίτου, να φάμε μικρές λιχουδιές και να  ζωγραφίσουμε όλοι μαζί, εφέτος με θέμα:

« ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ Δ Ι Α Σ Τ Η Μ Α»

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

2) ΣΑΒΒΑΤΟ- ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ- 1η ΙΟΥΛΙΟΥ

ΝΑΥΠΛΙΟ- ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Η γνωστή μας διήμερη εξόρμηση στο μαγευτικό Ναύπλιο και στο Θέατρο της Επιδαύρου όπου το Σάββατο το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την παράσταση «ΑΧΑΡΝΕΙΣ» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία, χορογραφία του Κώστα Τσιάνου. Παίζουν: Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Κόκλας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.  Η διαμονή μας θα γίνει στο γνωστό μας ξενοδοχείο REX και τα έξοδα θα κυμανθούν περίπου ίδια με τα περσινά.

Δηλώσεις ενδιαφέροντος και συμμετοχής στην κυρία Μάρτζυ Καραϊσκου τηλ. 6936907057.

 

Επειδή δεν προλαβαίνουμε να κοινοποιήσουμε εγκαίρως το πρόγραμμα του Φθινοπώρου, σας υπενθυμίζουμε από τώρα ότι προγραμματίζεται και εφέτος η βράβευση των αριστούχων επιτυχόντων στις Πανελλήνιες εξετάσεις, η οποία θα γίνει και πάλι στην Αίθουσα του Κάστρου Λαμίας, το πρωϊ της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου 2018…….

 

                                                                   Αλλά μέχρι τότε… να περνάτε καλά,

                                                                                             ….. και να χαμογελάτε από καρδιάς …..

 Κ Α Λ Ο    Κ Α Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι