ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ - ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

2015-06-04 15:25

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

 

1) ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ώρα 11- 1 ΤΟ ΠΡΩΙ:  "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ"

Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους  στο κιόσκι της πλατείας, να ζωγραφίσουν, να δουν κουκλοθέατρο και να δημιουργήσουν διασκεδάζοντας. Με την ευγενική συμμετοχή της κυρίας Τασούλας Ξηρομερίτη. Είσοδος ελεύθερη.

 

2) ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ, ώρα 9μ.μ.: «ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΣΙΝΕΜΑ»

Μαζί με το Σωματείο Φίλων Κινηματογράφου Λαμίας, οργανώνουμε εκδήλωση αφιερωμένη στα θερινά σινεμά της Λαμίας και όλης της Ελλάδας. Θα προβληθεί σχετικό φωτογραφικό λεύκωμα των δημιουργών Δημήτρη Τσεβά και Ιωάννη Ασημακόπουλου, μελών του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης και Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων Φωτογράφων «ΦΟΙΒΟΣ» και της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας. Με την ευγενική συμμετοχή: του κ. Νίκου Δαβανέλλου που μας παραχώρησε σπάνιο υλικό για τα θερινά σινεμά της Λαμίας και του κ. Κώστα Νέλλα και των μαθητών του, που θα μας θυμίσουν αξέχαστα τραγούδια από παλιές ταινίες του Ελληνικού Κινημ/φου. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

ΧΟΡΗΓΟΙ : STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΒΑ Νικόλαος Χ. Σταυρογιάννης, CHIPITA A.E.   

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

4)  ΣΑΒΒΑΤΟ 11- ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015:  ΝΑΥΠΛΙΟ- ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Όπως κάθε χρόνο πηγαίνουμε στο όμορφο Ναύπλιο να παρακολουθήσουμε στο Αρχαίο  Θέατρο της Επιδαύρου την παράσταση «ΑΧΑΡΝHΣ» του Αριστοφάνη από το Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Κακλέα, με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Φάνη Μουρατίδη.

Έξοδα συμμετοχής το άτομο σε δίκλινο ευρώ 100,00.

Περιλαμβάνονται μεταφορές, ξενοδοχείο για ένα βράδυ στο Ναύπλιο “HOTEL  REX” με πρωινό μπουφέ και το εισιτήριο στο θέατρο της Επιδαύρου. (Α΄ Ζώνη).- Αναχώρηση Σάββατο πρωί στις 9 μπροστά από τα εκδοτήρια του ΟΣΕ στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ στα τηλέφωνα 22310-26585 και 6944205821

 

ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Το Παράρτημά μας έχει δημιουργήσει  δανειστική βιβλιοθήκη για τα μέλη και τους φίλους με ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Σας περιμένουμε για να προσφέρετε ή να δανειστείτε βιβλία, όλο τον Ιούνιο και από αρχές Σεπτεμβρίου  κάθε Δευτέρα πρωί 10-12,  στα Γραφεία του Παραρτήματος οδός Αμαλίας 12. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6943906366

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του Παραρτήματος,  για τις όμορφες ώρες που περάσαμε όλοι μαζί στις εκδηλώσεις  μας, το διάστημα  Σεπτεμβρίου 2014- Ιουλίου 2015. Θα τα ξαναπούμε το  Φθινόπωρο, με νέες φρέσκες ιδέες για καινούργιες εκδηλώσεις και εξορμήσεις.

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!