ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α' ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2017

2017-01-09 23:57

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  2017

 

Ι Α Ν Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ   2017

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ,  στις 8.30 μ.μ., σας καλοδεχόμαστε στο ατμοσφαιρικό «Κλειδί» στην οδό Υψηλάντου 10, για την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας, με ζωντανή μουσική, μεζέδες, κρασί και την Πίτα μας, με  δώρο στον τυχερό ή την τυχερή, όπως πάντα,  το σύμβολό μας, τον «Ηνίοχο», σε χρυσό!) Παρακαλούμε θερμά, να προμηθευτείτε εγκαίρως τις προσκλήσεις σας.

 

Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ  2017

 

1)  ΣΑΒΒΑΤΟ 4 & ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017  -  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ                           

Δ Ι Η ΜΕ Ρ Ι Δ Α   Γ Ε Λ Ι Ο Υ !!!!!

Οι δυσκολίες της εποχής μας και τα προβλήματα που συσσωρεύονται στην καθημερινότητά μας, μας ενέπνευσαν να αντιδράσουμε συλλογικά και  να διοργανώσουμε μία διήμερη εκδήλωση για το «ΓΕΛΙΟ», με τον γενικό τίτλο

«ΓΕΛΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ!»

Την ιδέα μας ασπάστηκαν με ενθουσιασμό, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Θύμιος Καραϊσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων και η επί των Πολιτιστικών Αντιδήμαρχος κ. Βίβιαν Αργύρη, καθώς και ο Διευθυντής του STAR Κεντρικής Ελλάδος κ. Γιώργος Σιμόπουλος, και όλοι σχεδόν οι Σύλλογοι, Όμιλοι και Σωματεία της πόλης μας, χωρίς την αρωγή των οποίων, η εκδήλωση αυτή θα ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, λόγω της μεγάλης διάρκειας, του ποικίλου προγράμματός της και του  μεγάλου κόστους της.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους εσάς, τα μέλη και τους φίλους μας και όλους τους Λαμιώτες και όχι μόνον, να έλθετε στις εκδηλώσεις του Διημέρου, να μάθετε για το Γέλιο, να εξασκηθείτε στο Γέλιο, και να μεταδώσετε το Γέλιο στους οικείους και αγαπημένους σας…..

Σε όλες τις εκδηλώσεις του Διημέρου η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  της ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΥ μας, περιληπτικά έχει ως εξης:

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΠΡΩΪ 11. 30 Π.Μ.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ: «ΣΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ»

Μεταγλωττισμένη ταινία για παιδιά.  Στο φουαγιέ του θεάτρου από τις 11.00 π.μ. ο Κλόουν, ο Μίκυ και η Νταίζη θα φωτογραφίζονται και θα παίζουν με τα παιδιά!

ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6Μ.Μ.

«ΓΕΛΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ!»

Μια εκδήλωση για το Γέλιο… με πολύ Γέλιο! Συμμετέχουν:

- Λύκειο των Ελληνίδων Λαμίας

- Σωματείο  Φίλων Κινηματογράφου Λαμίας .

- Ομιλος Φθιωτών Λογοτεχνών

- Δημοτικό Ωδείο Λαμίας . 

Την εκδήλωση παρουσιάζει η κυρία ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΤΣΙΟΥ φιλόλογος μέλος του Δ.Σ. του Π.Κ.Ρ ΦΘ/ΔΑΣ

ΒΡΑΔΥ 9Μ.Μ

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ: «ΦΑΛΤΣΟ ΣΟΠΡΑΝΟ» (2015)

Με την ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ και τον ΧΙΟΥ ΓΚΡΑΝΤ.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΠΡΩΪ 11. 30 Π.Μ

«Η επίδραση του Γέλιου στην Ψυχική και Σωματική μας Υγεία»

-  ΟΜΙΛΙΑ της κυρίας Νάντιας Μπεργιαννάκη, Ψυχιάτρου

Αναπληρώτριας καθηγήτριας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΓΙΟΓΚΑ ΓΕΛΙΟΥ με την κυρία Σοφία Λαδά, δασκάλα Γιόγκας Γέλιου- Γελωτοθεραπείας

 

ΑΠΟΓΕΥΜΑ 7Μ.Μ.

«Ανθολόγιο 20 χρόνια Stand up Comedy” Ο Δημήτρης Δημόπουλος κλείνει 20 χρόνια και το γιορτάζει με μια παράσταση με κείμενα παλιά, καινούργια και πολλές εκπλήξεις!

ΒΡΑΔΥ 9Μ.Μ.

«ΠΡΟΙΚΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ» κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά. ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ από την Θεατρική Ερασιτεχνική Ομάδα “LA FAMIGLIAτου Συλλόγου «Αμφικτύονες» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρακώστα.

 

2) Όπως κάθε χρόνο, όλοι εμείς οι Ερωτευμένοι με την Ζωή, γιορτάζουμε τον Αγιο Βαλεντίνο (και όχι μόνον…) με ΕΚΔΡΟΜΗ στον ΠΡΟΥΣΟ – «ΜΟΝΤΑΝΑ» - ΒΕΛΟΥΧΙ το Σαββατοκύριακο 11 και 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. Περιληπτικά  το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ αναχώρηση στις 8 το πρωϊ και αφού σταματήσουμε για καφεδάκι σε κάποιο από τα όμορφα χωριά της Ευρυτανίας, άφιξη γύρω στις 12 το μεσημέρι στον Προυσό. Αργά το μεσημέρι στην επιστροφή σταματάμε για φαγητό (πέστροφα και όχι μόνον) στον Γαύρο. Γύρω στις 5-6 το απόγευμα άφιξη και διαμονή στο Όμορφο και πολυτελές Ξενοδοχείο «ΜΟΝΤΑΝΑ» (τηλ. 2237080400) όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο στην εσωτερική του πισίνα ή για θεραπείες SPA (προαιρετικά). Το βράδυ δείπνο στο Ξενοδοχείο. Την ΚΥΡΙΑΚΗ το πρωϊ εκδρομούλα στο χιονισμένο (ελπίζουμε..) Βελούχι για βόλτες και καφέ. Παίρνοντας  τον δρόμο της επιστροφής κάνουμε στάση για φαγητό Στο Χάνι του Πανέτσου  και στην συνέχεια καφεδάκι στο όμορφο Πλατύστομο. Αφιξη στη Λαμία νωρίς το βραδάκι. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ. 6936907057 Μάρτζυ Καραϊσκου και 6973038627 Σοφία Κατσούδα.

     

Μ Α Ρ Τ Ι Ο Σ   2017

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  31 ΜΑΡΤΙΟΥ- ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ      

ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ στο Μοναστήρι της Παναγιάς της Οδηγήτριας μεταξύ Πορταριάς και Μακρυνίτσας, βόλτες και καφεδάκι στην Πορταριά και διανυκτέρευση με νηστίσιμο δείπνο, διανυκτέρευση και πρωινό στα όμορφα ΧΑΝΙΑ, στην παραδοσιακή πανσιόν ΤΑΣΙΑ. Αναχώρηση γύρω στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής. Το Σάββατο βόλτες και ουζάκια στην Παραλία του Βόλου. Επιστροφή στην Λαμία νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ. 6936907057 Μάρτζυ Καραϊσκου και 6973038627 Σοφία Κατσούδα.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 2017!!!

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!!