ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019

2019-12-02 14:11

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019  και  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

 

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στο Κάστρο της Λαμίας, όπως κάθε χρόνο,  βραβεύσαμε τους Αριστεύσαντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019, από όλα τα Λύκεια Φθ/δας και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου «Τι θα κάνω μ’ εσένα μαμά» της κ. Τένιας Μακρή από την ίδια αλλά και από την κ. Πάβια Αργυρίου, μέλος του Δ.Σ. μας, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.

 

Ν Ο Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ    2019

ΤΕΤΑΡΤΗ  6  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στις  8 μ.μ.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ ,  ΑΓΙΟΣ  ΛΟΥΚΑΣ

Ο Δήμος Λαμίας, το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών (Παράρτημα Φθιώτιδας) και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας σας προσκαλούν σε  δείπνοθεματικό, με τίτλο:
" Μαγειρεύουμε εναλλακτικά, καταναλώνουμε λιγότερο κρέας "
σε μια προσπάθεια ενημέρωσης στο τόσο σημαντικό θέμα που είναι η διατροφή μας αλλά και ψυχαγωγίας ταυτόχρονα. Θα απολαύσουμε τις δημιουργίες του δικού μας συμπολίτη και καταξιωμένου σεφ ΘΟΔΩΡΗ ΤΣΙΛΙΠΑΝΟΥ με καριέρα τα τελευταία χρόνια στη Βοστώνη που θα επιμεληθεί αποκλειστικά για αυτή τη βραδιά το δείπνο μας, αλλά και θα ενημερωθούμε με σύντομη ομιλία από την κ. ΝΕΛΗ ΜΥΛΩΝΑ Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο MSc, που θα αναλύσει τη διατροφική αξία πολλών υλικών και πιάτων της Ελληνικής παράδοσης.
(Στο μενού περιλαμβάνονται: σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο, γλυκό και κρασί).

 

            Δ Ε Κ Ε Μ Β Ρ Ι Ο Σ    2019       

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (ΒΑΖΑΑΡ)
ΠΕΜΠΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ : Πλ. ΔΙΑΚΟΥ -  Ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ»,  9π.μ.-9μμ
Όπως κάθε χρόνο,  τα τελευταία 23 χρόνια, σας περιμένουμε στην μεγάλη Φιλανθρωπική μας Αγορά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν όπως πάντα για στήριξη φοιτητών με οικονομικά  προβλήματα και αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Αυτή τη χρονιά σας ετοιμάζουμε μια μεγάλη έκπληξη που θα συμπληρώσει τη μαγεία των Χριστουγέννων στην πόλη μας. Ελάτε να χαρείτε εξαιρετικές χειροποίητες δημιουργίες αλλά και να φέρετε τις δικές σας συμβάλλοντας έτσι κι εσείς σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται κάθε χρόνο.

Ι Α Ν Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ    2020

ΚΟΠΗ  ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ  15  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ,  Ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ», 6.30μ.μ.
Κόβουμε την Βασιλόπιτά μας για το 2020. Θα απολαύσουμε χειροποίητα εδέσματα και ζωντανή μουσική. Όπως κάθε χρονιά το δώρο του τυχερού θα είναι το σήμα μας, ο «Ηνίοχος», σε χρυσό.