ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΟΙΞΗ 2017

2017-03-20 00:00

Μ Α Ρ Τ Ι Ο Σ   2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ  11.30π.μ., ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ

σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο για την Ιστορία και την Εκπαίδευση στη Φθιώτιδα «Μιχάλης Παπαμαύρος»  και με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Φθιώτιδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμίας,  προσκαλεσμένος μας ο κύριος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ, Ομότιμος Καθηγητής Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος θα μας παρουσιάσει το εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο  θέμα «Η δύναμη της Ελληνικής Γλώσσας»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  31 ΜΑΡΤΙΟΥ- ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  - ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ στο Μοναστήρι της Παναγιάς της Οδηγήτριας μεταξύ Πορταριάς και Μακρυνίτσας, βόλτες και καφεδάκι στην Μακρυνίτσα και διανυκτέρευση με πρωϊνό μπουφέ στο παραδοσιακό ξενοδοχείο «MONTANA VERDE» στην Πορταριά. Αναχώρηση από Λαμία γύρω στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής. Το Σάββατο το πρωί βόλτες και ουζάκια στην Παραλία του Βόλου. Επιστροφή στην Λαμία νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου. Έξοδα συμμετοχής το άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο 60,00 ευρώ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6973038627 Σοφία Κατσούδα.

 

Α Π Ρ Ι Λ I Ο Σ   2017

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 - ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ  ΠΑΖΑΡΑΚΙ

Στο κέντρο της οδού Ρήγα Φεραίου, όπως κάθε χρόνο, θα είμαστε εκεί από τις 9.00 το πρωϊ μέχρι αργά το απόγευμα, για ένα μίνι παζαράκι νηστίσιμων, αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων και πρωτότυπων Πασχαλινών δώρων.

 

Μ Α Ϊ Ο Σ  2017

 ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 6Μ.Μ. στο Κατάστημα CHRAATS 

στην οδό Αβέρωφ 30  η φίλη και μέλος του Παραρτήματος κυρία Εφη Βλαχογιάννη θα παρουσιάσει στα μέλη του Παραρτήματος ένα πρώτο δωρεάν μάθημα ντεκουπάζ (τεχνική επικόλλησης είκονας και φωτογραφίας σε ξύλινη επιφάνεια) , για όμορφες κατασκευές , χρήσιμες, μεταξύ άλλων και για να βοηθήσουμε με τις προσφορές μας το Μεγάλο Φιλανθρωπικό Παζάρι του Δεκεμβρίου. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2231029002 μέχρι την Παρασκευή 5 Μαϊου.

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 11π.μ.-1μ.μ.

Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους στο Κιόσκι της Πλατείας, να ζωγραφίσουν, να δουν κουκλοθέατρο, να τσιμπήσουν μικρές λιχουδιές και να δημιουργήσουν διασκεδάζοντας. Με την ευγενική συμμετοχή της κυρίας Τασούλας Ξηρομερίτη. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΙΟΥΛΙΟΣ  2017

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΑΥΠΛΙΟ-ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

 Όπως κάθε Καλοκαίρι, θα πάμε και εφέτος  να παρακολουθήσουμε παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, με διαμονή όπως πάντα, στο ατμοσφαιρικό Ναύπλιο.  Θα σας ενημερώσουμε σχετικά αμέσως μόλις δημοσιευθεί το πρόγραμμα παραστάσεων Επιδαύρου. Δηλώσεις ενδιαφέροντος στο τηλ. 6973038627 Σοφία Κατσούδα.

 

ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΥΚΛΑΣ !!

Το Παράρτημά μας σκοπεύει να διοργανώσει στην Λαμία, το Φθινόπωρο, Εκθεση Κούκλας.  Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Παραρτήματος, οι  οποίοι έχουν διαφυλάξει  τις παλιές κούκλες της παιδικής τους ηλικίας,  και θα ήθελαν να τις εκθέσουν στην εκδήλωσή μας αυτή, να επικοινωνήσουν με τις κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου, Σοφία Στεργιοπούλου- Κατσούδα 6973038627 και 6936907057 Μάρτζυ Καραϊσκου. Οι Κούκλες θα εκτεθούν σε φυλαγμένο χώρο, κάθε μία με το όνομα του κατόχου της και την ημερομηνία κατασκευής τους, με φροντίδα και ευθύνη του Παραρτήματος, για μικρό χρονικό διάστημα. Ο χώρος της έκθεσης θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των αντικειμένων που θα συγκεντρώσουμε.

    Ρ Α Ν Τ Ε Β Ο Υ  ΤΟ  Φ Θ Ι Ν Ο Π Ω Ρ Ο !

    Κ Α Λ Ο  ΚΑ Λ Ο Κ Α Ι Ρ Ι  !

    ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ