ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α' ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ 2020

2020-01-09 20:29

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 

Με τις πιο θερμές ευχές μας για έναν ήρεμο και δημιουργικό Καινούριο Χρόνο,

σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις μας του επόμενου τετραμήνου.

 

Ι Α Ν Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ   2020

ΤΕΤΑΡΤΗ  15  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – ΚΟΠΗ  ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ»,  6.30μ.μ.

Κόβουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας με καφέ, γλυκά και αλμυρά αλλά και ζωντανή μουσική (νέο κύμα και τζαζ), από την ομάδα του σαξοφωνίστα Θάνου Φυσέκη. Το φλουρί όπως κάθε χρόνο αντιστοιχεί στο σήμα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ τον «Ηνίοχο», σε χρυσό.

            Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ    2020       

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ  8-9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΝΗΜΕΙΑ

Αναχώρηση στις 8 το πρωί του Σαββάτου, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο ΛΕΙΒΗΘΡΑ, ανάμεσα στην παλιά Λεπτοκαρυά και τη Σκοτίνα. Τα Λείβηθρα είναι αρχαία πόλη με ακρόπολη, ναό, τείχος και διαδραστικό μουσείο, πατρίδα του Ορφέα, όπου κατά τον μύθο έθαψαν τον Ορφέα οι Μούσες. Αν ο καιρός το επιτρέπει θα έχουμε ημίωρη ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο.  Άφιξη στη Θεσσαλονίκη, διαμονή στο Grand Hotel, απόγευμα ελεύθερο για θεάματα, φαγητό, βόλτα στην όμορφη πόλη.

Κυριακή πρωί 12 – 2 μ.μ., ξενάγηση στα Βυζαντινά Μνημεία της Θεσσαλονίκης με ξεναγό, πεζοί ή με το πούλμαν, ανάλογα με τον καιρό. Επιστροφή στη Λαμία το βραδάκι.

Τιμή συμμετοχής σε δίκλινο δωμάτιο: 95€ (μετάβαση - επιστροφή, διανυκτέρευση και ξενάγηση στη Θεσσαλονίκη).

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΕΚΛΟΓΕΣ

Στα γραφεία του  ΤΕΕ  (ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ)  Πλ. Ελευθερίας, 4ος όροφος και ώρες 5-8 μ.μ. θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Παραρτήματός μας.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη μας. Αιτήσεις υποψηφιότητας για το Δ.Σ. γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020. Μπορείτε να στείλετε τις αιτήσεις σας στο e-mail μας: pkroumeliotonlamias@yahoo.gr  Σε περίπτωση που αυτό είναι αδύνατον, παραδώστε την αίτηση στο γραφείο της κ. Σοφίας Κατσούδα (Κολοκοτρώνη 13, τηλ: 22310-31702).

Μ Α Ρ Τ Ι Ο Σ   2020

ΣΑΒΒΑΤΟ  14  ΜΑΡΤΙΟΥ – 250  ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΕΤΟΒΕΝ   (ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ)

Τιμούμε τα 250 χρόνια από τη γέννηση του Μπετόβεν, σε συνεργασία με το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ, στο Δημ. Θέατρο.

 

Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο Σ   2020

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 – ΣΑΒΒΑΤΟ  4  ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

Θα αναχωρήσουμε το μεσημέρι της Παρασκευής για την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ Πηλίου για να παρευρεθούμε στον Ακάθιστο Ύμνο. Διαμονή στο κεντρικό ξενοδοχείο ΠΑΡΚ του Βόλου.

Τιμή συμμετοχής σε δίκλινο δωμάτιο: 75€ (μετάβαση - επιστροφή, διανυκτέρευση).

 

ΠΕΜΠΤΗ  9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΠΑΖΑΡΑΚΙ

Το καθιερωμένο Φιλανθρωπικό  Παζαράκι πριν από το Πάσχα, με εκλεκτά παρασκευάσματα, προσφορές των μελών μας, νηστίσιμα και όχι μόνο,  στη γωνία Ρήγα Φεραίου και Ροζάκη Αγγελή, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο ΕΕΕΕΚ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ  και στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

 

Οι προσφορές και η παρουσία σας είναι πολύτιμες.

Στηρίζουν το έργο και τις προσπάθειές μας.

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ